Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3652
Назва: Формування здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку
Автори: Кошель, Анна Павлівна
Ключові слова: культура здорового способу життя
позитивна мотивація до здорового способу життя
Дата публікації: 2019
Видавництво: Наука та інновації – 2019: теорія, методологія та практика : матер. міжнар. наук. конф.
Бібліографічний опис: Кошель А. П. Формування здоров’язбережувальної компетентності дітей дошкільного віку. Наука та інновації – 2019: теорія, методологія та практика : матер. міжнар. наук. конф. Запоріжжя, 2019. Т.3. С. 153 – 155.
Короткий огляд (реферат): У роботі наголошується, що одним із головних завдань дошкільних навчальних закладів є створення умов для формування і зміцнення здоров’я дітей, що останніми роками значно погіршилось. Зазначено, що на етапі дошкільного дитинства пріоритетними є завдання виховання у дітей позитивної мотивації на здоров’я, орієнтації їх інтересів на культуру здорового способу життя. Зроблено аналіз літератури та досвіду роботи різних фахівців ЗДО дозволили виявити умови формування позитивної мотивації до здорового способу життя у дошкільників. Наголошується на важливості спільної роботи колективу ЗДО і батьків у формуванні культури здорового способу життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3652
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.