Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3655
Назва: Интерактивные педагогические технологии культуры здоровья в будущих воспитателей дошкольных учебных заведений
Автори: Кошель, Анна Павлівна
Ключові слова: здоров’язбережувальні технології
здоровий спосіб життя
навчально-виховний процес
оздоровчі технології
дошкільний навчальний заклад
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тенденции развития психологи и педагогики : зб. ст.
Бібліографічний опис: Кошель А. П. Интерактивные педагогические технологии культуры здоровья в будущих воспитателей дошкольных учебных заведений. Тенденции развития психологи и педагогики : зб. ст. Уфа, 2014. С. 31 – 35.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито умови оптимізації оздоровчої роботи в дошкільних навчальних закладах, та визначено основні здоров’язбережувальні технології, основним змістом яких є засоби фізичної культури як найбільш доступні й оптимальні чинники формування і збереження здоров’я дошкільників. Обґрунтовано систему заходів, що включає взаємозв’язок і взаємодія всіх факторів освітнього середовища, спрямованих на збереження здоров’я дитини на всіх етапах його навчання і розвитку. Зроблено класифікацію здоров’язбережувальних технологій в дошкільній освіті яка визначається по домінуванню цілей і розв’язуваних задач, а також провідних засобів здоров’язбереження і здоров’язбереження педагогічного процесу в дитячому садку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3655
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.