Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4158
Назва: Управління процесом формування здорового способу життя у ЗНЗ як складовою якісної освіти
Автори: Тимошко, Ганна Миколаївна
Ключові слова: здоровий спосіб життя
формування здорового способу життя у ЗНЗ
фізичне здоров’я
психічне здоров’я
моральне здоров’я
здоров’я
Дата публікації: 2007
Видавництво: Наукові записки
Бібліографічний опис: Тимошко Г.М. Управління процесом формування здорового способу життя у ЗНЗ як складовою якісної освіти / Тимошко Г.М. // Наукові записки. Серія: Психолого-педагогічні науки (Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя) / За заг. ред. проф. Є. І. Коваленко. - Ніжин, 2008. - № 1. - С.46-49.
Короткий огляд (реферат): Життєві переконання, педагогічний досвід поколінь і тих, хто навчає і тих, хто навчається свідчить про те, що якість знань, вмінь і навичок учнів ЗНЗ залежить від стану їх здоров’я. В свою чергу процес збереження і зміцнення здоров’я учнів, особливо в сучасну історичну добу, потребує повсякденного, терплячого, компетентного і прогнозованого управління з боку керівників ЗНЗ. Здоров’я людина отримує не лише генетично, його можна також сформувати, здобути шляхом цілеспрямованої напруженої праці над собою і набуттям знань про здоров’я. Якщо мова йде про здоров’я, то це знання засад здорового способу життя, тобто дороговказу і порядку життєдіяльності. Таким чином, шлях до формування здорового способу життя учнів загальноосвітнього навчального закладу є одним із основних напрямів роботи: батьків, учнів, педагогів та управлінців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4158
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.