Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150
Назва: Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці
Автори: Плуток, Олена Вікторівна
Ключові слова: громадське харчування
обслуговуюча праця
учні
трудове навчання
культура харчування
Дата публікації: 2003
Видавництво: Вісник Чернігівського державного педагогічного університету
Бібліографічний опис: Плуток О.В. Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т .Г. Шевченка. Чернігів, 2003. Вип.18. С. 62-63.
Короткий огляд (реферат): Трудове навчання в порівнянні з іншими навчальними предметами має більш ширші можливості для визначення інтересів, нахилів, здібностей у різних видах трудової діяльності Навчання за модулем “Культура харчування. Технологія приготування страв” передбачає формування в учнів уявлення про професії робітників підприємств громадського харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.