Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.contributor.author | Савченко, Олеся Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-19T08:42:53Z | - |
dc.date.available | 2021-02-19T08:42:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Челябієва В. М, Савченко, О. М., Сиза О. І. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках [Електронний ресурс] . Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. 2015. № 2. С. 224-229. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залеж- ність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського державного технологічного університету. | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | - |
dc.subject | вітамін С | en_US |
dc.subject | технологічні умови | en_US |
dc.subject | фруктові соки | en_US |
dc.title | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках.pdf | 595.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.