Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080
Назва: Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Челябієва, В. М.
Савченко, Олеся Миколаївна
Ключові слова: вітамін С
технологічні умови
фруктові соки
Дата публікації: 2015
Видавництво: Вісник Чернігівського державного технологічного університету.
Бібліографічний опис: Челябієва В. М, Савченко, О. М., Сиза О. І. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках [Електронний ресурс] . Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. 2015. № 2. С. 224-229.
Серія/номер: Технічні науки;
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залеж- ність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.