Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080| Назва: | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках |
| Автори: | Сиза, Ольга Іллівна Челябієва, В. М. Савченко, Олеся Миколаївна |
| Ключові слова: | вітамін С технологічні умови фруктові соки |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Вісник Чернігівського державного технологічного університету. |
| Бібліографічний опис: | Челябієва В. М, Савченко, О. М., Сиза О. І. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках [Електронний ресурс] . Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. 2015. № 2. С. 224-229. |
| Серія/номер: | Технічні науки; |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залеж- ність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках.pdf | 595,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.