Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7234
Назва: Буктрейлер як засіб мотивації молодших школярів до читання
Автори: Мамчич, Олена Борисівна
Найдьон, К. В.
Барнич, Оксана Вікторівна
Ключові слова: читання
молодші школярі
початкова школа
НУШ
буктрейлер
мотивація
Дата публікації: 2021
Видавництво: Науковий часопис національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Мамчич О. Б., Найдьон К. В., Барнич О. В. Буктрейлер як засіб мотивації молодших школярів до читання. Науковий часопис національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5. Педагогічні науки: реалії та перспективи: зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. Київ : Гельветика, 2021. Вип. 79. Т. 1. С. 192-196.
Серія/номер: Серія 5. Педагогічні науки: реалії та перспективи;
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено дослідженню проблеми формування мотивації дітей молодшого шкільного віку за допомогою буктрейлера. Зазначено причини та фактори, що знижують умотивованість дітей до читання книг у сучасних умовах функціонування освітнього та соціального середовища. Акцентовано на необхідності пошуку креативних шляхів для побудови ефективної взаємодії в системі «дитина – художня книга». Здійснено комплексний аналіз понять «мотивація» та «буктрейлер» в їх взаємозв’язку та взаємовпливі. Проаналізовано специфіку буктрейлерів як засобу формування та вдосконалення мотиваційної сфери молодших школярів, особливості та доцільність їх використання на уроках читання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7234
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буктрейлер як засіб мотивації молодших школярів до читання.pdf318.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.