Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7325
Назва: Педагогічні умови створення здоров’язбережувального середовища як складової іміджу закладу дошкільної освіти
Автори: Іващенко, Світлана Борисівна
Ключові слова: здоров’язбереження
імідж
заклад дошкільної освіти
дошкільна освіта
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Іващенко С. Б. Педагогічні умови створення здоров’язбережувального середовища як складової іміджу закладу дошкільної освіти : кваліфікаційна магістр. р-та студентки VI курсу, 63 групи, спец.: 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. пед. н., викладач кафедри дошкільної та початкової освіти В. М. Кошель; Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2020. 149 с.
Короткий огляд (реферат): На ринку освітніх послуг між закладами дошкільної освіти України поступово виникає й посилюється конкуренція, яка є актуальною як для комерційних так і державних. Одна з найважливіших проблем, що постає перед адміністрацією і педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (далі ЗДО) – не зважаючи на те коли він створений, і з якого часу розпочалася його діяльність, – полягає у формуванні або істотній зміні його сприйняття оточуючими. В умовах сьогодення поняття «імідж» міцно ввійшло не лише у політичну, але й в освітню галузь головним чином тому, що імідж впливає на відносини людей і на ефективність їхньої спільної роботи в ЗДО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7325
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.