Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7343
Назва: Метод проектів у навчанні геометрії
Автори: Кобко, Лідія Микитівна
Томилко, О. С.
Ключові слова: геометрія
трикутник
різні розв’язання планіметричної задачі
метод проектів
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Кобко Л. М., Томилко О. С. Метод проектів у навчанні геометрії. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. / гол. ред. Носко М. О. Чернігів : ЧНПУ, 2016. Вип. 137. С. 225-229.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовується необхідність застосування методу проектів у навчанні геометрії в загальноосвітній школі як одного з найбільш поширених видів дослідницької діяльності. На прикладі деяких особливостей застосування проектного методу при вивченні планіметрії продемонстровано його переваги та запропоновано результати впровадження в освітній процес України з учнями поглибленого рівня навчання математики. Метод проектів – педагогічна технологія, орієнтована не на інтеграцію фактичних знань, а на їх застосування і набуття нових. Пропонується тематика деяких проектів як інноваційної складової в навчанні шкільного курсу геометрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7343
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод проектів у навчанні геометрії.pdf750.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.