Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository T.H.Shevchenko National University "Chernihiv Colehium"
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Природничо-математичний факультет
Навчальні посібники (природ/матем)
Навчально-методичні видання (природ/матем)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 151-160 зі 167.
назад
1
...
13
14
15
16
17
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Загальне землезнавство
Пархоменко, Олександр Григорович
2023
Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія. Розділ: Основи біохімії»
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот
Челябієва, В.М.
;
Савченко, Олеся Миколаївна
2025-06-20
Актуальні питання навчання хімії в Новій українській школі
Самойленко, Павло Васильович
2004
Основи програмування (мовою Паскаль)
Цибко, Ганна Юхимівна
;
Рамський, Ю.С.
2025
Наукові основи шкільного курсу математики. Ч. 2.
Соколенко, Лілія Олександрівна
2020
Наукові основи шкільного курсу математики. Ч 1.
Соколенко, Лілія Олександрівна
2025
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Лапицька, Надія Василівна
2025
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Лапицька, Надія Василівна
Перегляд
Автор
16
Лапицька, Надія Василівна
13
Бакалов, Валерій Григорович
13
Сиза, Ольга Іллівна
12
Бондар, Олена Сергіївна
11
Пархоменко, Олександр Григорович
11
Янченко, Віктор Олексійович
10
Горошко, Юрій Васильович
10
Костюченко, Андрій Олександрович
10
Цибко, Ганна Юхимівна
8
Самойленко, Павло Васильович
.
далі >
Тема
11
методичні вказівки
9
методичні рекомендації
9
хімія
8
лабораторні роботи
7
студенти
6
курсова робота
4
вища школа
4
органічна хімія
4
фармація
4
харчові технології
.
далі >
за датою випуску
106
2020 - 2025
46
2010 - 2019
12
2000 - 2009
1
1999 - 1999
Has File(s)
165
true