Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Назва: Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи”
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Ключові слова: технологія приготування
вивчення технології
масло Гхі
приготування страв
страви на основі молока
приготування супів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Сиза О. І. Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи” для студентів спеціальністей 181-Харчові технології, 241-Готельно-ресторанна справа / уклад. О.І. Сиза. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Вступ до Аюрведи є нормативною навчальною дисципліною цикла загальної підготовки. Правильно підібрана їжа сприяє лікуванню хвороб і зміцнює здоров'я, з іншого боку, неправильне харчування є однією з головних причин розвитку хвороб. Приготування їжі – велика благородна справа, яка несе живлення тілу, здоров'я і задоволення обом – і кухареві і їдцеві. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до обробки результатів роботи. Надано перелік літератури до вивчення курсу. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. Лабораторний практикум визначає той необхідний мінімум знань, які повинен засвоїти студент на лабораторних заняттях. Більш детальні відомості з даної дисципліни студенти одержують в лекційних курсах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вступ до АЮРВЕДИ_ Сиза О.І..pdf648.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.