Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660
Назва: | Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин |
Автори: | Бережняк, К. О. Коваленко, А. А. Лапицька, Надія Василівна |
Ключові слова: | азотне живлення дріжджі вино садівництво |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез |
Бібліографічний опис: | Бережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В. Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 8-9. |
Короткий огляд (реферат): | На початку самостійності України були втрачені обсяги виробництва вин із плодів і ягід. Це було викликано зловживанням виробників щодо переробки падалиці, що поряд із здешевшенням напою, призводить до зниження показників його якості. Проте Україна, зокрема північні і центральні її регіони, багата на врожаї різних плодів та ягід, щоробить цю сировину перспективною для виробництва вин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660 |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-математичний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В..pdf | 188.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.