Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660
Назва: Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин
Автори: Бережняк, К. О.
Коваленко, А. А.
Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: азотне живлення
дріжджі
вино
садівництво
Дата публікації: 2021
Видавництво: Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез
Бібліографічний опис: Бережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В. Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 8-9.
Короткий огляд (реферат): На початку самостійності України були втрачені обсяги виробництва вин із плодів і ягід. Це було викликано зловживанням виробників щодо переробки падалиці, що поряд із здешевшенням напою, призводить до зниження показників його якості. Проте Україна, зокрема північні і центральні її регіони, багата на врожаї різних плодів та ягід, щоробить цю сировину перспективною для виробництва вин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В..pdf188.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.