Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Назва: | Структура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості |
Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна |
Ключові слова: | харчова промисловість кваліфіковані робітники виробниче навчання творчі здібності педагогічні умови |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Вдовенко О.І. Структура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості / Вдовенко О.І. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Вип. 140. – С. 294 – 297. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядається питання щодо педагогічних умов формування творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність понять "умова" та "педагогічні умови". Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості. На основі вивчення характеру і змісту роботи кваліфікованих робітників харчової промисловості виокремленні основні компоненти системи педагогічних умов формування творчих здібностей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
70.pdf | 454.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.