Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709
Назва: | Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food |
Автори: | Nevmyvaka, S. S. Невмивака, С. С. Tkachuk, N. V. Ткачук (Смикун), Наталія Василівна Zelena, L. B. Зелена, Л. Б. |
Ключові слова: | lactic acid bacteria dairy products molecular-genetic methods |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. |
Бібліографічний опис: | Nevmyvaka S.S., Tkachuk N.V., Zelena L.B. Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food. Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (20 травня 2022 р., м. Харків). Електрон. дані. Харків : НФаУ, 2022. С.39-40. |
Короткий огляд (реферат): | The diversity of lactic acid bacteria in dairy products using molecular-genetic methods was evaluated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food.pdf | 129.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.