Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709
Назва: Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food
Автори: Nevmyvaka, S. S.
Невмивака, С. С.
Tkachuk, N. V.
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
Zelena, L. B.
Зелена, Л. Б.
Ключові слова: lactic acid bacteria
dairy products
molecular-genetic methods
Дата публікації: 2022
Видавництво: Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф.
Бібліографічний опис: Nevmyvaka S.S., Tkachuk N.V., Zelena L.B. Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food. Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (20 травня 2022 р., м. Харків). Електрон. дані. Харків : НФаУ, 2022. С.39-40.
Короткий огляд (реферат): The diversity of lactic acid bacteria in dairy products using molecular-genetic methods was evaluated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food.pdf129.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.