Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8080
Назва: Практикум з математичного аналізу. Ч. 1.
Автори: Музиченко, Світлана Василівна
Філон, Лідія Григорівна
Ключові слова: математичний аналіз
практичні заняття
практикум
математика
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Музиченко С. В., Філон Л. Г. Практикум з математичного аналізу. Ч. 1. Вступ до математичного аналізу. Диференціальне числення функції однієї змінної : навч. посібник [електронне видання]. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник укладений відповідно до програми навчальної дисципліни «Математичний аналіз». Він містить матеріали для самоконтролю теоретичних питань та підготовки до практичних занять, зразки розв’язання типових вправ, завдання для самостійного розв’язування, які стосуються змістових модулів «Вступ до математичного аналізу», «Диференціальне числення функції однієї змінної». Практикум призначений для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Математика) першого рівня вищої освіти. Також він може бути корисний здобувачам інших спеціальностей, що опановують курс вищої математики, викладачам відповідних дисциплін закладів вищої освіти, фахової передвищої освіти, а також вчителям математики ЗЗСО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8080
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум з математичного аналізу. Ч. 1..pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.