Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162
Назва: | Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа |
Автори: | Грубинко, В. В. Третяк, Олександр Петрович Курмакова, Ірина Миколаївна Жиденко, Алла Олександрівна Явоненко, А. Ф. |
Ключові слова: | короп мікроорганізми кишечника синтез амінокислоти (глутамат, аспартат) їх аміди |
Дата публікації: | 1989 |
Видавництво: | Черновцы-Киев |
Бібліографічний опис: | Грубинко В. В., Третяк А. П., Курмакова И. Н., Жиденко А. А., Явоненко А.Ф. Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа. VII съезд Укр. м/б об-ва : тез. докл. Черновцы-Киев : Б. и., 1989. Ч. 1. С. 51. |
Короткий огляд (реферат): | Здатність ферментативного синтезу амінокислот (глутамату і аспартату) та їх амідів (глутаміну і аспарагіну) мікроорганізмами кишечника коропа дозволяє розглядати їх як потенційних постачальників азоту для процесів біосинтезу азотвмісних речовин у коропових риб. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа.pdf | 74.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.