Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Періодичні видання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
BHT : Biota. Human. Technology
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Дослідження складу мікрофлори заквасок спонтанного бродіння для житньо-пшеничного хліба
Syza, Olga
;
Savchenko, Olesya
;
Zhurok, Iryna
;
Lapytska, Nadiya
;
Gorodyska, Olena
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2022
Development of the technology of a high-protein fermented drink on a plant basis
Novik, A.
;
Новік, А.
;
Lapytska, Nadiya
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Lystopad, T.
;
Листопад, Т.
;
Boychenko, P.
;
Бойченко, П.
;
Savchenko, A.
;
Савченко, А.
Перегляд
Автор
1
Бойченко, П.
1
Листопад, Т.
1
Новік, А.
1
Савченко, А.
1
Сиза, Ольга Іллівна
.
< попередня
Тема
1
chickpea and flax protein
1
fermented drinks
1
plant-based substitutes for dairy...
1
vegan yogurts
1
житньо-пшеничний хліб
1
закваски спонтанного бродіння
1
склад мікрофлори
Has File(s)
2
true