Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8182
Назва: Підготовка майбутніх учителів початкової школи до організації проєктно-технологічної діяльності учнів на уроках «Дизайн і технології»
Автори: Огієнко, Дана Петрівна
Ключові слова: проєктно-технологічна діяльність
проєкти
фахова підготовка
вчителі початкової школи
Дата публікації: 2021
Видавництво: New Inception
Бібліографічний опис: Огієнко Д. П. Підготовка майбутніх учителів початкової школи до організації проєктно-технологічної діяльності учнів на уроках «Дизайн і технології». New Inception. 2021. № 1-2. С. 39-46.
Короткий огляд (реферат): Мета статті – розкрити зміст, форми та методи підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації проєктно-технологічної діяльності учнів на уроках «Дизайн і технології». Методологія. Для реалізації мети дослідження використано загальнонаукові методи: аналіз, синтез, порівняння, систематизація, узагальнення, що дозволили виявити стан і перспективи дослідження, стали основою для вивчення окресленого питання та формулювання висновків наукової розвідки. Наукова новизна. У статті висвітлено особливості підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації проєктно-технологічної діяльності учнів на уроках «Дизайн і технології» у Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8182
Розташовується у зібраннях:New Inception : науковий журнал



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.