Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолотнянко, Лідія Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-12-13T07:41:07Z-
dc.date.available2022-12-13T07:41:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПолотнянко Л. В. Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф./ за заг. ред.. проф. С.І. Дубініна. Полтава, 2022. С. 85-88.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331-
dc.description.abstractУ статті описано результати вивчення шляхів переходу мікотоксинів і їх метаболітів від тварин до людини в харчовому ланцюгу.en_US
dc.publisherБіологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.; Полтаваen_US
dc.subjectмікотоксиниen_US
dc.subjectцвіліen_US
dc.subjectкормиen_US
dc.subjectхарчові продуктиen_US
dc.titleКонтроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах.pdf150.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.