Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331
Назва: | Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах |
Автори: | Полотнянко, Лідія Віталіївна |
Ключові слова: | мікотоксини цвілі корми харчові продукти |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.; Полтава |
Бібліографічний опис: | Полотнянко Л. В. Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф./ за заг. ред.. проф. С.І. Дубініна. Полтава, 2022. С. 85-88. |
Короткий огляд (реферат): | У статті описано результати вивчення шляхів переходу мікотоксинів і їх метаболітів від тварин до людини в харчовому ланцюгу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах.pdf | 150.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.