Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/865
Назва: Соціальні аспекти інклюзивного навчання дітей з обмеженими можливостями здоров’я
Автори: Михайленко, Оксана Володимирівна
Ключові слова: дітей з обмеженими можливостями
інклюзивна освіта
Дата публікації: 2019
Видавництво: Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій університету «Україна»
Бібліографічний опис: Михайленко О. В. Соціальні аспекти інклюзивного навчання дітей з обмеженими можливостями здоров’я. Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій університету «Україна». Хмельницький : ХІСТ, 2019. №17.С.82-85.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні система національної освіти докорінно змінюється. Україна взяла на себе зобов’язання щодо дотримання загальнолюдських прав, зокрема забезпечення права на освіту дітей з обмеженими можливостями здоров’я. Засади навчально-виховного процесу в закладах загальної середньої освіти були зорієнтовані головним чином на дітей із типовим розвитком і не враховують особливостей навчально-пізнавальної діяльності дітей з обмеженими можливостями здоров’я. Запровадження та активне використання моделі інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти створює належні умови для рівного доступу учнів із обмеженими можливостями здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/865
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.