Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8688
Назва: Парадигма здорового способу життя та індивідуального здоров’язбереження в системі громадського здоров’я
Автори: Любчиков, Руслан Євгенійович
Ключові слова: здоровий спосіб життя
здоров’язбереження
громадське здоров’я
Дата публікації: 2022
Видавництво: Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез
Бібліографічний опис: Любчиков Р. Є. Парадигма здорового способу життя та індивідуального здоров’язбереження в системі громадського здоров’я. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. C. 53-54.
Короткий огляд (реферат): Проведений аналіз наукових праць, з’ясовано, що проблема формування здорового способу життя є багатогранною і пов’язана з комплексом факторів, що впливають на людину протягом життя: гармонійного фізичного, психічного, культурного, духовного розвитку особистості; дотримання оптимальних для здоров’я режимів дня, навчання та відпочинку, харчування, особистої гігієни, рухової активності, загартування, подолання шкідливих звичок . Основними чинниками, визначальними здоров’я людини, є спосіб життя, біологія і спадковість, зовнішнє середовище та природно-кліматичні умови, охорона здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8688
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Парадигма здорового способу життя.pdf230.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.