Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815
Назва: Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС
Автори: Пшенична, Тетяна Миколаївна
Кирилюк, Ю. В.
Ключові слова: якість
управління якістю продукції
безпечність харчових продуктів
HACCP
Угода про асоціацію України з ЄС
Дата публікації: 2015
Видавництво: Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету
Бібліографічний опис: Пшенична Т.М., Кирилюк Ю.В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС. Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і менеджмент. Збірник наукових праць. Одеса, 2015. Вип. 11. С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.