Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8937
Назва: Організація дозвіллєвої діяльності в умовах НУШ в 2 класі
Автори: Антоненко, Наталія Сергіївна
Ключові слова: дозвіллєва діяльність
молодші школярі
дозвілля
початкова освіта
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Антоненко Н. С. Організація дозвіллєвої діяльності в умовах НУШ в 2 класі : кваліфікаційна магістр. р-та студентки ІІ курсу, 23 А групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: доктор пед. наук, професор А.О. Міненок; Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2021. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Аналізуючи особливості значення поняття «культура суспільства», як складної багатогранної системи, яка включає мову, мистецтво, науку, політику, релігію, традиції, звичаї, ідеологію, культура дозвілля дітей означає стан та рівень організації дозвілля дітей у суспільстві. Культура дозвілля дітей уособлює національні, етнорегіональні, духовні, святкові, мистецькі, ігрові підсистеми, що відтворює світогляд дитини та допомагає реалізації особистих потреб: (творчих, комунікативних естетичних, розважальних, пізнавальних та ін.). Культура дозвілля особистості – це певна якість, яка має інтегративну функцію та виявляється на відповідному рівні дозвілля, реалізується за допомогою певних установок, цінностей у різних видах дозвілля (ігри, художньо-технічна творчість, спорт, спілкування). Метою дослідження є виявлення та наукове обґрунтування педагогічних умов, що сприяють реалізації та проведенню культурно -дозвіллєвої діяльності учнів другого класу в умовах НУШ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8937
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.