Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9092
Назва: Кейсова технологія навчання іншомовного спілкування майбутніх педагогів
Автори: Кміть, Олена Володимирівна
Ключові слова: іншомовна професійна комунікативна компетентність
професіоналізація іншомовної підготовки
професійно орієнтоване навчання англійської мови
кейс-технологія
студенти педагогічних спеціальностей
Дата публікації: 2023
Видавництво: Наука і техніка сьогодні
Бібліографічний опис: Кміть О. В. Кейсова технологія навчання іншомовного спілкування майбутніх педагогів. «Наука і техніка сьогодні» (Серія «Педагогіка», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Фізико-математичні науки», Серія «Техніка»)». Журнал. Київ : Видавнича група «Наукові перспективи». 2023. № 7(21). С. 312-321.
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено актуальній проблемі формування та розвитку у студентів педагогічних спеціальностей іншомовної професійної комунікативної компетентності на основі технології «Case Study». Багато вчених-методистів справедливо звертають увагу на ефективність використання названої технології для навчання іноземних мов. Це обґрунтовується тим, що технологія кейсів забезпечує активні навчальні стратегіїї професійно спрямованого навчання іншомовного спілкування. Актуальність імплементації кейс-методу до освітнього процесу з іноземної мови у ЗВО обумовлена необхідністю забезпечення його професіоналізації. У статті визначено переваги застосування названої технології на заняттях з іноземної мови для навчання студентів-майбутніх педагогів, а також уточнено вимоги до кейсів, принципи їх використання, розроблено модель організації занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9092
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.