Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9097
Назва: Створення ситуації успіху на уроці в початковій школі
Автори: Осипенко, Анастасія Леонідівна
Ключові слова: початкова школа
ситуація успіху
заклад середньої освіти
молодші школярі
освітній процес
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Осипенко А. Л. Створення ситуації успіху на уроці в початковій школі : кваліфікаційна магістр. р-та студентки ІI курсу, 23 А групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: канд. пед. наук, доцент Ю. М. Лимар; Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2021. 61 с.
Короткий огляд (реферат): Головна мета освіти в Україні – створення сприятливих умов для розвитку кожного учні, його самореалізації, розвиток знатності навчатися протягом життя. Це означає, що кожний учасник освітнього процесу має усвідомити значущість власної діяльності. Проте цього неможливо досягти за умови пасивної моделі навчання, застосування пояснювально-ілюстративних методів навчання та бального оцінювання. Така організація освітнього процесу зумовлює втрату в учнів інтересу до навчання, відсутність задоволення від навчання, втрату відчуття успішності та інтелектуальної спроможності. Проблема створення ситуації успіху для молодших школярів охоплює широкий спектр теоретичних аспектів. Проте, на нашу думку, у науковій літературі недостатньо розкрито проблему створення ситуації успіху на уроках в початковій школі. Мета дослідження полягає в науково-методичному обґрунтуванні необхідності створення ситуації успіху в початковій школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9097
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осипенко. Створення ситуації успіху.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.