Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛавренко, Христина Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:00:27Z-
dc.date.available2023-06-23T09:00:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛавренко Х.В. Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 2 курсу, 28.2 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: ст.. викл Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2023. 129 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170-
dc.description.abstractУ дипломному проєкті «Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації» описано усі технологічні стадії виробництва пива: підготовку сировини до виробництва, варильне, бродильне відділення, цех ферментації та розливу. Також описано технологію виробництва хлібного квасу. Представлено технологічні розрахунки сировини, основних продуктів виробництва, обладнання, площ та приміщень, енергетичних витрат. У даному дипломну проєкті описано технохімічний контроль виробництва, охорону праці на підприємстві, представлено економічну частину. Надано характеристику проектованого підприємства та описано заходи з будівництва.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпивоen_US
dc.subjectварильне відділенняen_US
dc.subjectбродильне відділенняen_US
dc.subjectцех розливуen_US
dc.subjectхлібний квасen_US
dc.subjectхолодна стерилізаціяen_US
dc.titleПроєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізаціїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.