Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.contributor.author | Бакалов, Валерій Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-01T14:05:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-01T14:05:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лапицька Н. В., Бакалов В. Г. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В., Бакалов В.Г., Чернігів : НУЧК, 2023, 20 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є набути студентами навичок вибору оптимальних варіантів проведення процесів і оптимальних конструкцій апаратів, самостійного користування спеціальною літературою, довідниками, каталогами, а також оформлення та складання технічної документації. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК | en_US |
dc.subject | курсова робота | en_US |
dc.subject | технологічний процес виробництва | en_US |
dc.subject | апарати, що використовуються для реалізації процесу | en_US |
dc.subject | графічна частина роботи | en_US |
dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси і апарати харчових виробництв.Курсова робота.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.