Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590
Назва: | Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи |
Автори: | Лапицька, Надія Василівна Бакалов, Валерій Григорович |
Ключові слова: | курсова робота технологічний процес виробництва апарати, що використовуються для реалізації процесу графічна частина роботи |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В., Бакалов В. Г. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В., Бакалов В.Г., Чернігів : НУЧК, 2023, 20 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є набути студентами навичок вибору оптимальних варіантів проведення процесів і оптимальних конструкцій апаратів, самостійного користування спеціальною літературою, довідниками, каталогами, а також оформлення та складання технічної документації. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9590 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси і апарати харчових виробництв.Курсова робота.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.