Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9625
Назва: Організація підсумкового повторення та систематизації знань учнів з алгебри
Автори: Федоренко, Олена Миколаївна
Ключові слова: підсумкове повторення
систематизація знань
школярі
алгебра
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Федоренко О. М. Організація підсумкового повторення та систематизації знань учнів з алгебри : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 6 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент С. В. Музиченко / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2021. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Систематизація та узагальнення здобутих знань та вмінь займає важливе місце у процесі математичної підготовки учнів. Ця проблема набула особливої актуальності у зв’язку із запровадженням таких форм підсумкового контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів як ДПА та ЗНО. Запорукою успіху є цілісність знань, усвідомлення числених зв’язків між елементами навчального матеріалу. Така якість математичної компетентності учня забезпечує можливість самостійного мислення. Залежність результатів від того, чи ознайомлений учень з конкретним типом задач, зводиться до мінімуму. Отже, підсумкове повторення навчального матеріалу покликане привести поняття та факти в струнку систему, розкрити зв’язки і відношення між її елементами, вивести знання на новий якісний рівень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9625
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко О. М., 2021.pdf3.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.