Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9627
Назва: Застосування диференціального та інтегрального числення у фізиці та геометрії
Автори: Асатурян, Марія Павлівна
Ключові слова: фізика
геометрія
диференціальне числення
інтегральне числення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Асатурян М. П. Застосування диференціального та інтегрального числення у фізиці та геометрії : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 6 курсу, групи 62, спец.: 111 Математика / наук. керівник: к. п. н., доцент М. М. Нак / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2021. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Дане наукове дослідження присвячене диференціальному та інтегральному численню. Поняття інтеграла та диференціала повністю пронизує сучасну математику. У фізичних та технічних науках знаходять досить багато різних варіацій інтегралів та похідних. Досить лише відкрити будь-яку книгу, яка стосується точних наук, як обов’язково зустрінеться знак інтеграла або диференціальне числення. До того ж, останнім часом ввійшли до активного вживання терміни як, наприклад «економічна інтеграція», «інтегральна схема», котрі не стосуються інтеграла в прямому значенні, проте зберігають смислове навантаження. Все частіше і частіше у економічних та соціальних сферах для обчислень використовується числення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9627
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 111 Математика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Асатурян М. П., 2021.pdf966.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.