Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9632
Назва: Функціональна змістова лінія в курсі математики профільної школи
Автори: Топорець, Тетяна Олексіївна
Ключові слова: функціональна змістова лінія
шкільний курс математики
профільна школа
числова функція
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Топорець Т. О. Функціональна змістова лінія в курсі математики профільної школи : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 2 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л. Г. Філон / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2019. 75 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасний етап розвитку суспільства ставить нові вимоги до підготовки випускників освітніх установ, які здатні працювати у швидко мінливих умовах, використовувати наявні знання, вміння та навички для орієнтації та прийняття рішень у новій ситуації, для формування процедури вирішення проблеми. Нові умови вимагають від випускників бути компетентними у предметних областях, вміти застосовувати знання у новій ситуації, володіти навичками критичного мислення для раціонального використання інформації. У сучасних умовах розвитку освіти в Україні ефективність математичної освіти пов’язується з рівнем сформованості в учнів математичної компетентності. Математична компетентність учнів визначається як поєднання математичних знань, умінь, досвіду та здібностей людини, які забезпечують успішне розв'язання проблем, що потребують застосування математики. Мають на увазі не конкретні математичні вміння, а більш загальні здатності, що включають математичне мислення, математичну аргументацію, постановку, розв'язання математичної проблеми, математичне моделювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9632
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Топорець Т.О..pdf927.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.