Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9635
Назва: Методика реалізації наскрізних ліній компетентностей під час навчання шкільного курсу математики
Автори: Светюха, Наталія Віталіївна
Ключові слова: шкільний курс математики
наскрізні лінії
ключові компетентності
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Светюха Н. В. Методика реалізації наскрізних ліній компетентностей під час навчання шкільного курсу математики : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 2 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л. О. Соколенко / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2019. 100 с.
Короткий огляд (реферат): Запровадження компетентнісного підходу як перспективного світового й освітнього орієнтиру є пріоритетним напрямом в сучасній вітчизняній освіті. Компетентнісний підхід до навчання, спрямований на формування системи відповідних знань, навичок, досвіду, здібностей і ставлення, яке дає змогу обґрунтовано робити висновки про застосування математики в реальному житті, водночас готовність випускника школи до успішної діяльності в соціумі. Кінцевим результатом навчання шкільних предметів, зокрема математики 5-6 класів, алгебри та геометрії в основній школі, алгебри і початків аналізу та геометрії в старшій школі є сформовані певні компетентності, які сприятимуть зданості учня застосовувати свої знання в реальних життєвих ситуаціях, нести відповідальність за свої дії, брати повноцінну участь в житті суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9635
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Светюха Н.В..pdf1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.