Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9659
Назва: Навчання математики учнів початкових класів із використанням ІКТ
Автори: Сепик, Анна Дмитрівна
Ключові слова: навчання математики
початкова школа
інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ)
інформаційний простір
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Сепик А. Д. Навчання математики учнів початкових класів із використанням ІКТ : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. ІІ курсу, 21-М групи, спец.: 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент Т.П. Запорожченко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ стає все більш залежним від комп’ютерних технологій, так як вони все більше проникають в різних сферах людського життя, забезпечують поширення інформації у суспільстві, утворюючи глобальний інформаційний простір. Невід'ємною та важливою частиною цих процесів є комп'ютеризація освіти. Нині в Україні йде становлення нової системи освіти, орієнтованого на входження у світовий інформаційно-освітній простір. Цей процес супроводжується суттєвими змінами у педагогічній теорії та практиці освітнього процесу, пов'язаними з внесенням коректив у зміст технологій навчання, які мають бути адекватні сучасним технічним можливостям, та сприяти гармонійному входженню дитини до інформаційного суспільства. Упровадження інформаційних технологій дозволяє якісно змінити зміст, методи та форми навчання. Мета дослідження – дослідити та експериментально перевірити ефективність навчання математики у початковій школі за допомогою використання інформаційно-комунікаційних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9659
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сепик А.Д..pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.