Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9670
Назва: Формування текстотворчих умінь учнів початкової школи на уроках української мови
Автори: Приходько, Яна Миколаївна
Ключові слова: молодші школярі
урок української мови
експериментальне навчання
формування текстотворчих умінь
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Приходько Я.М. Формування текстотворчих умінь учнів початкової школи на уроках української мови : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр», студ. ІI курсу, 23-А групи, спец.: 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Б. Мамчич / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра мов і методики їх викладання. Чернігів, 2021. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Розвиток суспільства зумовлює постановку вимог як до дитини, так і до освітній закладів, в яких здійснюється процес навчання, розвиток і становлення особистості, формування вмінь та компетентностей. Це означає, що перед школою стоять завдання: формувати успішного мовця, створити освітній простір, спрямований на розвиток і саморозвиток учня, який володіє системою знань, розвиненими комунікативними та творчими здібностями, навичками текстотворення. Мета дослідження – експериментально перевірити вплив застосування моделі та організаційно педагогічних умов на формування текстотворчих умінь учнів початкової школи на уроках української мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9670
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько Я.М..pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.