Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорольов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.date.accessioned2023-12-27T08:08:49Z-
dc.date.available2023-12-27T08:08:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О.О. Корольов, О .І. Сиза. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. 113 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698-
dc.description.abstractМетою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії.en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectматеріалознавствоen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство”en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_Матеріалознавство.pdf3.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.