Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корольов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T08:08:49Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T08:08:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О.О. Корольов, О .І. Сиза. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. 113 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9698 | - |
dc.description.abstract | Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії. | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | матеріалознавство | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | лабораторні роботи | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство” | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка_Матеріалознавство.pdf | 3.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.