Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751
Назва: Обладнання харчових виробництв
Автори: Городиська, Олена Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Бакалов, Валерій Григорович
Ключові слова: харчові технології
харчова продукція
обладнання харчових виробництв
методичні вказівки
лабораторні роботи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Обладнання харчових виробництв : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “ Обладнання харчових виробництв” / укладачі: Городиська О.В., Лапицька Н.В., Бакалов В.Г. Чернігів : НУЧК, 2023, 203 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Розглянуто основні конструкції машин та обладнання для переробки харчової продукції, їх конструкції і особливості використання. Надані відомості дозволяють студентам закріпити і поглибити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок при виконанні експериментальної частини лабораторних робіт. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мет_вказівки Обладнання харчових виробництв.pdf8.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.