Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9960
Назва: Екологічне виховання дітей дошкільного віку як складова їх сталого розвитку
Автори: Куліш, Марія Федорівна
Ключові слова: екологічне виховання
дошкільний вік
сталий розвиток
дошкільна освіта
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Куліш М. Ф. Екологічне виховання дітей дошкільного віку як складова їх сталого розвитку : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІI курсу магістратури, 63 групи, спец. 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент Т. М. Богдан / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 66 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність роботи полягає в тому, що екологічне виховання у освітньому процесі дітей дошкільного віку – надзвичайно актуальна проблема сьогодення: тільки екологічний світогляд, екологічна культура людей, що нині живуть, можуть вивести планету і людство з того катастрофічного стану, в якому вони перебувають зараз. Екологічне виховання значуще і з позицій особистісного розвитку – правильно організоване, систематично здійснюване у освітніх установах під керівництвом людей, які володіють екологічною культурою, воно створює інтенсивний вплив на мислення, почуття, волю. Актуальність проблеми дослідження сталого розвитку в екологічному вихованні дітей 5-6 років в умовах діяльності ЗДО як складової загальної системи у роботі дошкільного навчального закладу не викликає сумнівів, оскільки у здійсненні неперервної освіти вагоме місце займають її дошкільна та початкова ланки і, як доведено, старший дошкільний вік відноситься до сензитивного періоду становлення особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9960
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куліш М.Ф. Екологічне виховання.pdf3.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.