Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9967
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-04-09T11:17:37Z-
dc.date.available2024-04-09T11:17:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГазука Т. Підготовка майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у сучасних умовах // Наукова діяльність як шлях формування професійних компетентностей майбутнього фахівця (НПК-2023) : матеріали Міжнародної наук.-практ. конф., (м. Суми, 7-8 грудня 2023 р.). Україна. Суми : СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2023. С. 84-85.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9967-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасні виклики підготовки в умовах використання дистанційних технологій. Наведено основні форми подачі та інтерпретації навчального матеріалу для майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій.en_US
dc.publisherСуми. Збірник статейen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.subjectпедагог професійного навчанняen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.titleПідготовка майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у сучасних умовахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука. Підготовка майбутніх педагогів.pdf334.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.