Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Авторські свідоцтва, патенти
Бібліотека
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Наукові роботи здобувачів вищої освіти НУЧК
Періодичні видання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Фонди і колекції
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Vegetarian shortbread enriched with sweet potato (ipomoea batatas var. Portu beterraba)
Golovko, T. M.
;
Головко, Т. В.
;
Pasichnyi, V. M.
;
Пасічний, В. М.
;
Golovko, M. P.
;
Головко, М. П.
;
Stepanova, T. M.
;
Степанова, Т. М.
;
Lapytska, Nadiia
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Nazarenko, Y. V.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Puryhin, I. O.
;
Пуригін, І. О.
;
Shmidt, B. V.
;
Шмідт, Б. В.
2023
Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies
Holovko, T.
;
Головко, Т.
;
Pasichnyi, V.
;
Пасічний, В.
;
Lapytska, Nadiya
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Holovko, M.,
;
Головко, М.
;
Vasilenko, O.
;
Василенко, О.
;
Mishan, D.
;
Мішан, Д.
;
Dziuba, Y
;
Дзюба, Ю.
2023
Improving the jelly plum juice technology by using secondary products of oil production
Lapytska, N.
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Syza, O.
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Gorodyska, O.
;
Городиська, Олена Володимирівна
;
Savchenko, O.
;
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Rebenok, E.
;
Ребенок, Євгеній Вікторович
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи
Бакалов, Валерій Григорович
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»
Лапицька, Надія Василівна
2023
Товарознавство і захист прав споживачів
Лапицька, Надія Василівна
;
Городиська, Олена Володимирівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Обладнання харчових виробництв
Городиська, Олена Володимирівна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
Перегляд
Автор
1
Holovko, T.
1
Lapytska, N.
1
Lapytska, Nadiia
1
Lapytska, Nadiya
1
Mishan, D.
1
Nazarenko, Y. V.
1
Pasichnyi, V.
1
Pasichnyi, V. M.
1
Puryhin, I. O.
1
Rebenok, E.
.
< попередня
далі >
Тема
3
методичні вказівки
3
харчові технології
2
food coloring
2
quality characteristics
2
vegetables
2
лабораторні роботи
1
antioxidant
1
chard powder
1
confectionery
1
dietary fiber
.
далі >