Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8921-8930 зі 10516.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировиниТищенко, Анатолій Андрійович
2024Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировиниОдаріч, Богдана Віталіївна
2024Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінностіТовстоліс, Наталія Володимирівна
2024Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництвКоваленко, Семен Володимирович
2024Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировиниКорнійчук, Денис Олександрович
2024Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінностіОлійник, Анатолій Анатолійович
2025Педагогічний супровід майбутнього педагога професійного навчання в процесі формування його готовності до професійної діяльностіКоляда, Андрій Миколайович
2024Підготовка майбутніх учителів технологій до використання цифрових технологій у освітньому процесіБрехунець, Анатолій І.; Пригодій, Микола А.
2024Формування комунікативної компетентності здобувачів початкової освіти в процесі вивчення прислівника на уроках української мови (аналітичний аспект)Янко, Наталія Олексіївна; Оліфіренко, Єва В’ячеславівна
2024Кінезіологічний підхід до удосконалення методики технічної підготовки в художній гімнастиціБагінська, Ольга Володимирівна; Руда, Ірина; Багінська, Вікторія Вікторівна