Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 9881-9890 зі 9952.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировиниТищенко, Анатолій Андрійович
2024Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировиниОдаріч, Богдана Віталіївна
2024Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінностіТовстоліс, Наталія Володимирівна
2024Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництвКоваленко, Семен Володимирович
2024Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировиниКорнійчук, Денис Олександрович
2024Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінностіОлійник, Анатолій Анатолійович
2023Інтерактивні вправи на уроках інформатики при вивченні теми «Інформаційна безпека»Козел, Людмила Віталіївна
2019Формування професійно-методичної компетентності майбутніх викладачів іноземних мов на основі порівняльного підходуБобир, Світлана Леонідівна
2023Методика використання ментальних карт на уроках інформатикиДонець, Тетяна Олександрівна
2023Методика навчання теми «Інформаційні технології персональної та колективної комунікації» у старшій школіВовк, Максим Ігорович