Перегляд зібрання за групою - Автори Шкляєв, Олексій Миколайович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Study of the effect of chia seeds (Salvia Hispanica L.) on structural-mechanical characteristics of a cream-blown paste for candiesShydakova-Kameniuka, O.; Шидакова-Каменюка, О.; Samokhvalova, O.; Самохвалова, О.; Shkliaiev, Oleksii; Шкляєв, Олексій Миколайович; Grevtseva, N; Гревцева, Н.
2023Substantiating the technology of cream-whipped candy masses with the addition of berry and fruit pasteZagorulko, A.; Загорулько, А.; Shydakova-Kameniuka, O.; Шидакова-Каменюка, О.; Kasabova, K.; Касабова, К.; Zahorulko, A.; Загорулько, А.; Budnyk, N.; Будник, Н.; Kholobtseva, I.; Холобцева, І.; Kolianovska, L.; Коляновська, Л; Shkliaiev, Oleksii; Шкляєв, Олексій Миколайович
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, А. Л.
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівЛапицька, Надія Василівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2019плив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Г. В.