Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 81-87 зі 87.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технологіїСавченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівЛапицька, Надія Василівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технологіїЛапицька, Надія Василівна; Сиза, Ольга Іллівна
2024Об'єктно-орієнтоване програмування на С++. Методичні вказівки до практичних занять, лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Програмування”Бакалов, Валерій Григорович; Горошко, Юрий Васильович
2024Мова програмування С++. Методичні вказівки до практичних занять, лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Програмування”Бакалов, Валерій Григорович; Горошко, Юрий Васильович
2020Наукові основи шкільного курсу математики. Ч 1.Соколенко, Лілія Олександрівна
2024Методичні рекомендації до підготовки та написання курсових та кваліфікаційних робіт (проектів) по кафедрі хімії, технологій та фармації (доповнене видання)Бондар, Олена Сергіївна; Сиза, Ольга Іллівна; Курмакова, Ірина Миколаївна