Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170
Назва: Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації
Автори: Лавренко, Христина Володимирівна
Ключові слова: пиво
варильне відділення
бродильне відділення
цех розливу
хлібний квас
холодна стерилізація
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Лавренко Х.В. Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 2 курсу, 28.2 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: ст.. викл Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2023. 129 с.
Короткий огляд (реферат): У дипломному проєкті «Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації» описано усі технологічні стадії виробництва пива: підготовку сировини до виробництва, варильне, бродильне відділення, цех ферментації та розливу. Також описано технологію виробництва хлібного квасу. Представлено технологічні розрахунки сировини, основних продуктів виробництва, обладнання, площ та приміщень, енергетичних витрат. У даному дипломну проєкті описано технохімічний контроль виробництва, охорону праці на підприємстві, представлено економічну частину. Надано характеристику проектованого підприємства та описано заходи з будівництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.