Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170
Назва: | Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації |
Автори: | Лавренко, Христина Володимирівна |
Ключові слова: | пиво варильне відділення бродильне відділення цех розливу хлібний квас холодна стерилізація |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Лавренко Х.В. Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 2 курсу, 28.2 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: ст.. викл Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2023. 129 с. |
Короткий огляд (реферат): | У дипломному проєкті «Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації» описано усі технологічні стадії виробництва пива: підготовку сировини до виробництва, варильне, бродильне відділення, цех ферментації та розливу. Також описано технологію виробництва хлібного квасу. Представлено технологічні розрахунки сировини, основних продуктів виробництва, обладнання, площ та приміщень, енергетичних витрат. У даному дипломну проєкті описано технохімічний контроль виробництва, охорону праці на підприємстві, представлено економічну частину. Надано характеристику проектованого підприємства та описано заходи з будівництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9170 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проєкт броварні потужністю 1000 глрік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.