Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository T.H.Shevchenko National University "Chernihiv Colehium"
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Природничо-математичний факультет
Навчальні посібники (природ/матем)
Навчально-методичні видання (природ/матем)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Методи дослідження бактеріальних біоплівок: методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 091. Біологія
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2021
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Біотестування» для студентів-магістрів спеціальності 091 Біологія
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2023
Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР
Бакалов, Валерій Григорович
;
Ребенок, Євгеній Вікторович
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство”
Корольов, Олександр Олександрович
;
Сиза, Ольга Іллівна
2023
Обладнання харчових виробництв
Городиська, Олена Володимирівна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
2024
Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технології
Лапицька, Надія Василівна
;
Сиза, Ольга Іллівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
Перегляд
Автор
4
Лапицька, Надія Василівна
4
Сиза, Ольга Іллівна
2
Бакалов, Валерій Григорович
2
Савченко, Олеся Миколаївна
2
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
1
Городиська, Олена Володимирівна
1
Корольов, Олександр Олександрович
1
Ребенок, Євгеній Вікторович
Тема
5
методичні вказівки
2
харчові технології
1
біоплівки
1
біотестування
1
Біохімія харчування і здоров’я лю...
1
вища освіта
1
Дисципліна Методологія та органі...
1
жирозамінники
1
магістр-біолог
1
матеріалознавство
.
далі >
за датою випуску
4
2023
2
2021
2
2024
Has File(s)
8
true