Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository T.H.Shevchenko National University "Chernihiv Colehium"
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Природничо-математичний факультет
Навчальні посібники (природ/матем)
Навчально-методичні видання (природ/матем)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Методи дослідження бактеріальних біоплівок: методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 091. Біологія
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2021
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Біотестування» для студентів-магістрів спеціальності 091 Біологія
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
2023
Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР
Бакалов, Валерій Григорович
;
Ребенок, Євгеній Вікторович
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство”
Корольов, Олександр Олександрович
;
Сиза, Ольга Іллівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Обладнання харчових виробництв
Городиська, Олена Володимирівна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
2024
Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технології
Лапицька, Надія Василівна
;
Сиза, Ольга Іллівна
Перегляд
Автор
4
Лапицька, Надія Василівна
4
Сиза, Ольга Іллівна
2
Бакалов, Валерій Григорович
2
Савченко, Олеся Миколаївна
2
Ткачук (Смикун), Наталія Василівна
1
Городиська, Олена Володимирівна
1
Корольов, Олександр Олександрович
1
Ребенок, Євгеній Вікторович
Тема
5
методичні вказівки
2
харчові технології
1
біоплівки
1
біотестування
1
Біохімія харчування і здоров’я лю...
1
вища освіта
1
Дисципліна Методологія та органі...
1
жирозамінники
1
магістр-біолог
1
матеріалознавство
.
далі >
за датою випуску
4
2023
2
2021
2
2024