Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»Лапицька, Надія Василівна
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2023Обладнання харчових виробництвГородиська, Олена Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2024Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технологіїСавченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівЛапицька, Надія Василівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технологіїЛапицька, Надія Василівна; Сиза, Ольга Іллівна