Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Природничо-математичний факультет
Бакалаврська робота
спец.: 181 Харчові технології
спец.: 102 "Хімія"
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації
Лавренко, Христина Володимирівна
2020
Синтез функціонально заміщених похідних [1,2,4]триазоло[1,5-а]піридин-2-аміну
Чміль, Катерина Сергіївна
2020
Ацильовані 5,6,7,8-тетрагідро[1,2,4]триазоло[4,3-а]піридин-3-ілацетонітрили та їх ймовірна біологічна активність
Ткаченко, Інна Олександрівна
2020
Вплив протонування вторинних N-гетарилметил-N-ариламінів на їх протикорозійну дію в кислих середовищах
Туз, В. М.
2020
Дослідження вмісту рухомих форм Феруму, Цинку та Плюмбуму в ґрунті
Савонова, Анастасія Олександрівна
2020
Визначення вмісту іонів металів Са2+, Mg2+, Cu2+, Cd2+ в ґрунтах смт. Седнів
Притиковська, Т. О.
2024
Проєкт заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із становленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасу
Ігнатенко, Д. Р.
2024
Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік
Одарич, А. М.
2024
Синтез нових тіофенозаміщених карбонових кислот
Кудрик, Владислав Юрійович
2024
Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності
Свириденко, А. О.
Перегляд
Автор
1
Кудрик, Владислав Юрійович
1
Лавренко, Христина Володимирівна
1
Одарич, А. М.
1
Пекур, К. Р.
1
Потапенко, А. В.
1
Притиковська, Т. О.
1
Савонова, Анастасія Олександрівна
1
Свириденко, А. О.
1
Ткаченко, Інна Олександрівна
1
Точона, Д. В.
.
далі >
Тема
2
пивоварня
2
хлібний квас
2
інверсійна вольтамперометрія
2
іони металів
2
ґрунт
1
«Безглютеновий» бісквітний напівф...
1
агар
1
амінокислоти
1
ацилування
1
батон « З висівками» масою 0,2 кг
.
далі >
за датою випуску
8
2024
5
2020
1
2023