Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Природничо-математичний факультет
Бакалаврська робота
спец.: 181 Харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізації
Лавренко, Христина Володимирівна
2024
Проєкт заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із становленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасу
Ігнатенко, Д. Р.
2024
Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік
Одарич, А. М.
2024
Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності
Свириденко, А. О.
2024
Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування
Потапенко, А. В.
2024
Проект броварні потужністю 3 млн дал пива/ рік. Бродіння за класичним способом
Пекур, К. Р.
2024
Проєкт хлібзаводу з установкою печей А2-ХПК-25, передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробів
Чорна, О. В.
2024
Проект пивоварого заводу потужністю 8 млн дал/рік
Точона, Д. В.
Перегляд
Автор
1
Лавренко, Христина Володимирівна
1
Одарич, А. М.
1
Пекур, К. Р.
1
Потапенко, А. В.
1
Свириденко, А. О.
1
Точона, Д. В.
1
Чорна, О. В.
1
Ігнатенко, Д. Р.
Тема
2
пивоварня
2
хлібний квас
1
«Безглютеновий» бісквітний напівф...
1
агар
1
батон « З висівками» масою 0,2 кг
1
борошняні кондитерські вироби під...
1
бродильне відділення
1
варильне відділення
1
доброджування
1
Жайворонок «Діабетичний», масою 0...
.
далі >
за датою випуску
7
2024
1
2023